VIPocean blog

Se på tusindvis af profiler på mennesker ligesom dig, send beskeder, stil spørgsmål, send smileys, læg kommentarer i deres gæstebog.

Læs interessante artikler fra vores psykoterapeuter, del dine tanker og meninger med resten af fællesskabet, læs hvad dine venner har publiceret og efterlad kommentarer.

Få adgang til de mest eksklusive events og opnå utrolige rabatter. Med VIPocean kommer du til at leve det søde liv!


Hvad er VIPocean?
VIPocean er stedet, hvor du kan møde nye mennesker og holde kontakten med venner i et VIP præget miljø.

Hvorfor er VIPocean anderledes?
Fordi det samler folk, der tænker ens og som har en interesse for VIP livsstilen. Men den fedeste del af det er, at VIPocean tilbyder sine medlemmer specielle aftaler om at få adgang til eksklusive VIP events.

Hvad er dine fordele?
Mød mennesker der, ligesom dig, er enestående individer som værner om VIP livsstilen og ønsker at berige sit sociale liv i et sikkert, men stadig sjovt, miljø. Opdag og del i det fælles magasin, få adgang til eksklusive events og få uforglemmelige VIP oplevelser.

Skal jeg være bekymret for sikkerheden og mit privatliv?
Slet ikke. VIPocean har meget strenge regler angående privatlivets beskyttelse og er godkendt af Verisign. Betaling er derfor 100 % sikker takket være vores partner, Global Collect, der tilbyder en af de mest sikre betalingsløsninger i verden.

Hvordan bliver jeg medlem?
Adgangen til VIPocean er begrænset til de brugere der har et medlemskab. VIPocean kommer jævnligt med gode tilbud, der inkluderer en periode med gratis adgang og en velkomstgave til en favorabel pris. Medlemskabet koster 299,95 kr. pr. måned og fornyes periodevis automatisk. Medlemskabet kan opsiges til hver en tid ved at kontakte vores kundeservice.

Hvad er betingelserne for at blive medlem?
Et medlem af VIPocean skal være fyldt 18 år og skal acceptere og følge vores betingelser.